DOBAR IZBOR

NAŠA MISIJA

Dobar Izbor D.O.O. je firma osnovana sa ciljem da uređenje enterijera učini lakšim i jednostavnijim za svoje klijente. Sa širokim asortimanom proizvoda za uređenje Vašeg doma, Dobar Izbor Vam omogućava da svoj dom uredite na savremen način kako biste imali funkcionalno i prijatno životno okruženje. Naša misija je da omogućimo svakom klijentu najidealnije i najpristupačnije rešenje za uređenje životnog ili poslovnog prostora. Uz naše ideje i savete napravite dobar izbor za svoj enterijer!
Stiropor lajsne

DOBAR
IZBOR

DOBAR IZBOR

ČIME SE BAVIMO

Dobar Izbor Vam pruža kvalitetnu uslugu, profesionalne savete i širok asortiman proizvoda. Prateći svetske trendove u ponudi imamo veliki broj podnih obloga savremenog dizajna, različite vrste zidnih obloga i dekoracija, prirodne i veštačke materijale za uređenje prostora. Iz asortimana izdvajamo lajsne od stiropora, 3D Walart panele, garnišne, ukrasne grede od presovanog stiropora, dekorativni kamin itd.
DOBAR IZBOR

ŽAŠTO DA IZABERETE NAS

Dobar Izbor Vam omogućava veliki broj savremenih rešenja za uređenje enterijera koja su pristupačna svakome, jednostavna za postavljanje i laka za održavanje. Dobar Izbor Vam ostvaruje želje, ono što ste zamislili mi pretvaramo u stvarnost. Izaberite da Vaš dom, poslovni prostor ili bilo koji drugi prostor u kome provodite najviše vremena izgledaju po Vašoj želji kako biste se osećali ugodno i zadovoljno. Vi napravite dobar izbor za Vaš enterijer, a Dobar Izbor će učiniti da se Vaše ideje ostvare.
2015
DATUM OSNIVANJA
6350
ZADOVOLJNIH KUPACA
90
PARTNERA
410
PROIZVODA
Korpa
Prodavnica
0 items Korpa